XV Mostra Oberta de Poesia a Alcanar

La Mostra Oberta de Poesia a Alcanar és una trobada poètica que acull diverses tendències poètiques al voltant del Dia Mundial de la Poesia

dimecres, 15 de gener del 2020

Magda Guillén Gómez



[...] petit com una xarxa feta d’estels, tens les mans plenes de somnis. Intel·ligent pagès de les ciències amainarà l’ànima de la bruixa boja i passejaran junts el núvol de l’escombra per sortir del planeta exterior. Observes el canvi? Te n’adones?
3
Perill d’incendi diu el cartell. Coto privat de caça. Ell gira la pàgina i marxa. Ella  torna enrere, acusa el rebut, i desplega ales per seguir un camí incert de zeros i uns. On anirà la boja, i la dona? On guspirejarà ell? On apagarà l’incendi de la recerca, del no parar ni un instant? On aparcarà el deliri?
4
Ella  i els insectes es posen cames a dalt per batre el gol més inimaginable que hagués pensat a la seva vida. El mapa està perdut. No teniu cops a la biografia similars.
5

No hi ha cap precedent a la història. No és res de l’altre món diu la marquesa, no teniu nits estel·lars a Barcelona. La Tarraco imperial us espera.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici